Search
Close this search box.

Telltale Games opět čelí spekulacím o budoucnosti The Wolf Among Us 2

Kdysi milované Telltale Games prošlo v minulosti dramatickým pádem, a nyní čelí nejistotě ohledně vývoje jedné z jejich největších her, The Wolf Among Us 2. Přestože studio tvrdí, že práce na titulu pokračují, nedávné spekulace vzbuzují obavy, zda se hráči vůbec dočkají očekávaného pokračování.

The Wolf Among Us 2 žije?

Telltale Games bylo kdysi jedním z nejoblíbenějších herních studií díky svému epizodickému přístupu k titulům jako The Walking Dead nebo The Wolf Among Us. Studio však narazilo na těžké časy, které vedly k jeho zániku v roce 2018.

Po tomto dramatickém pádu se objevila naděje, že Telltale bude znovu oživeno, a s tím i pokračování série The Wolf Among Us. Přestože fanoušci dostali příslib, že druhý díl bude dokončen, šest let od tohoto oznámení hra stále nemá stanovené datum vydání, což vyvolává řadu spekulací.

Nedávno se na internetu objevily fámy z anonymních zdrojů, že hra je v tak kritickém stavu, že by mohla být dokonce zrušena. Únik přirozeně způsobil mezi hráči značný rozruch, neboť mnoho z nich čeká na pokračování již dlouhé roky.

Telltale na tyto fámy rychle reagovalo prostřednictvím svého PR oddělení, které poskytlo prohlášení, že vývoj The Wolf Among Us 2 pokračuje a více informací bude sdíleno, až bude ten správný čas. Studio však nedalo žádné konkrétní detaily ohledně pokroku nebo termínu vydání, což u fanoušků vzbuzuje určité pochybnosti.

Obrázek: telltale.com

Zdroj: Gamers Generation 

Zdroj: ICT NETWORK NEWS 

TECHNOLOGY FORUM 2024

Technology Forum 2024 se bude konat 6.11.2024 v Praze. Témata se budou věnovat nejen umělé inteligenci a automatizaci, ale také novým technologiím, které mají potenciál

Číst dále »