Search
Close this search box.

Shiny Falinks poprvé v Pokémon GO

Připravte se na září plný raidů v Pokémon GO! Poprvé budete mít šanci chytit Shiny Falinks, bojového Pokémona z osmé generace.

Září ve znamení Pokémong Go

V září se uskuteční speciální Raid Day, jehož hlavní hvězdou bude Falinks, Pokémon osmé generace. A co je ještě lepší? Poprvé v historii hry budete mít šanci chytit jeho lesklou variantu – Shiny Falinks. Událost proběhne 8. září od 14:00 do 17:00 místního času. Během těchto tří hodin se Falinks bude objevovat častěji v raidech a hráči budou mít zvýšenou šanci narazit na jeho vzácnou Shiny formu.

Falinks, bojový Pokémon připomínající pochodující formaci šesti malých bojovníků v helmách, si získal oblibu již při svém debutu v Pokémon Sword a Shield. Jeho přítomnost i v Pokémon Scarlet a Violet, které omezily počet původních Pokémonů na zhruba 400, svědčí o jeho popularitě.

Abyste mohli naplno využít této jedinečné příležitosti, doporučujeme začít sbírat Remote Raid Passy co nejdříve. Od 7. září od 17:00 místního času bude totiž dočasně zvýšen limit počtu těchto předmětů, které může jeden hráč nosit, na 20.

Obrázek: pokemon.com

Zdroj: Gamers Generation 

Zdroj: ICT NETWORK NEWS