Search
Close this search box.

Pinterest přidává možnosti remixování a sdílení koláží

Pinterest rozšiřuje své nástroje pro tvorbu koláží v aplikaci o dvě nové interaktivní možnosti: „Remixování koláží“ a „Sdílení koláží“. Pinterest přidal možnost koláží loni v září, která byla vyvinuta na základě popularity jeho samostatné aplikace pro koláže „Shuffles“. Tvorba koláží na Pinterestu umožňuje uživatelům digitálně vystřihnout objekty z jakéhokoli pinu a poté je kombinovat s dalšími výstřižky k vytvoření interaktivních obrázků.

Nejprve k remixování. Remixy koláží umožní uživatelům spolupracovat a rozvíjet nebo upravovat stávající koláže přímo v aplikaci. To by mohlo být snadným způsobem, jak rozšířit sdílení koláží, tím, že umožní uživatelům v podstatě znovu použít dobře vypadající výtvory, které vytvořili jiní, a sdílet je se svými kontakty. To bude také usnadněno vylepšeným sdílením koláží, kdy uživatelé Pinterestu nyní mohou stahovat své koláže do videí, která pak mohou sdílet na jiných platformách.

Samozřejmě, odkazy na piny nebudou v těchto klipech aktivní, ale budou obsahovat vodoznaky Pinterestu, které diváky navedou k originálu, zatímco ti, kteří zveřejňují na IG Stories, budou také moci zveřejňovat vlastní nálepky odkazující zpět na příspěvek na Pinterestu.

Jedná se o dobré aktualizace, které pomohou podpořit větší zapojení do formátu, který se v aplikaci ukázal jako populární, zejména mezi uživateli Gen Z.

Pinterest koláže byly skutečně tak populární, že také vyvíjí možnost reklamy na koláže, zatímco Instagram si toho všiml a experimentuje s vlastním formátem koláží.

Což je v termínech vývoje sociálních médií nejvyšší kompliment. Dává tedy smysl, aby Pinterest pokračoval v integraci formátu.

Zdroj: socialmediatoday.com

Zdroj: SOCIAL MEDIA NETWORK NEWS  

Zdroj: B2B NETWORK NEWS