Search
Close this search box.

Na co slyší páníčci: Co hýbe světem pet care

Specializovaná konference Retail in Detail: Friends of Pets se již pošesté uskuteční v pražském konferenčním centru KC City. Akce, kterou pořádá společnost Blue Events, je určena pro profesionály z oblasti chovatelských potřeb, výrobců, distributorů, obchodníků a poskytovatelů služeb. Konference se zaměří na aktuální trendy a výzvy tohoto rychle se rozvíjejícího segmentu.

Zaměření na dynamický trh chovatelských potřeb

Program konference reflektuje aktuální dynamiku trhu chovatelských potřeb, kde poptávka po kvalitním krmivu, doplňcích a službách neustále roste. Hlavním tématem úvodního bloku je dopad inflace na spotřebitelské chování. Zuzana Sechterová z NIQ představí změny v nákupních zvyklostech spotřebitelů v oblasti krmiv pro domácí mazlíčky. Martin Slavětínský z Heureka Group se zaměří na trendový růst v kategoriích doplňků a služeb, které se stávají stále populárnějšími. Diskusi o tom, čím jdou naproti zákazníkům výrobci, a ve kterých oblastech jim naopak nákup můžou komplikovat, otevře Milan Rytíř z Vafo Praha.

Představení inovativních řešení a nových přístupů

Klíčovým řečníkem konference bude Tomáš Kubeš ze společnosti Bene Meat Technologies, která se specializuje na výrobu kultivovaného masa. Toto revoluční řešení nabízí udržitelnou alternativu k tradičnímu krmivu, která má velký potenciál proměnit podobu zemědělství a chov zvířat, jak je známe dnes.

Odborné diskuse a sdílení zkušeností

Odpolední část programu bude věnována panelové diskusi s klíčovými hráči na trhu. Diskuse se zúčastní zástupci různých segmentů, včetně nezávislých prodejců, výrobců a zástupce obchodního řetězce. Účastníci se mohou těšit na hlubší vhled do aktuálních výzev a příležitostí, které tento specifický segment nabízí.

Odborná konference Retail in Detail: Friends of Pets je v Českém prostředí jedinečnou příležitostí, jak získat přehled o nejnovějších trendech a inovacích na trhu chovatelských potřeb, který se v posledních letech dynamicky rozvíjí. Akce se koná 16. října 2024 v pražském KC City. Podrobnosti o programu a registraci naleznete na webových stránkách konference.

Zdroj: B2B NETWORK NEWS