Search
Close this search box.

Cyberpunk: Edgerunners – druhá série v hledáčku CD Projektu?

Cyberpunk 2077 prošel od svého kontroverzního vydání v roce 2020 neuvěřitelnou proměnou. Zásluhu na tom mají nejen vývojáři, kteří opravili řadu technických problémů a vydali úspěšné DLC Phantom Liberty, ale také anime seriál Cyberpunk: Edgerunners, který si získal srdce fanoušků po celém světě.

Cyberpunk nabídne pokračování svého seriálu

Nyní se zdá, že by se fanoušci mohli dočkat pokračování tohoto oblíbeného anime. Během nedávného hovoru s investory CD Projektu, který stojí za Cyberpunkem 2077 i herní sérií Zaklínač, byl položen dotaz ohledně plánů na další projekty v univerzu Cyberpunku. Michał Nowakowski, jeden z generálních ředitelů CD Projektu, naznačil, že ačkoliv Phantom Liberty bude jediným DLC pro původní hru, pokračování hry je již ve vývoji. Navíc byl dotázán i na možnost druhé série Cyberpunk: Edgerunners.

Ačkoli Nowakowski nepotvrdil přímo, že se druhá série anime chystá, jeho odpověď naznačuje, že je to velmi pravděpodobné. Uvedl, že úspěch Edgerunners pomohl oživit zájem o celý Cyberpunk vesmír a že CD Projekt má v plánu dále rozvíjet transmediální projekty, což zahrnuje i anime seriály. Fanoušci Cyberpunk: Edgerunners se tak mohou začít těšit na možné pokračování příběhu Davida Martineze.

Obrázek: cyberpunk.net

Zdroj: Gamers Generation 

Zdroj: ICT NETWORK NEWS