Search
Close this search box.

The Last of Us Part II Remastered přináší vylepšení pro PlayStation 5 Pro

V lednu 2024 se fanoušci série The Last of Us dočkali remasterované verze druhého dílu, která opět sklidila pozitivní ohlasy. Vývojářské studio Naughty Dog nyní začalo připravovat hru na budoucí vydání pro PlayStation 5 Pro.

The Last of US Part II na vylepšené verzi PlayStation 5 Pro

Nedávné vydání remasteru The Last of Us Part II sklidilo v lednu 2024 nadšené recenze a přineslo ikonický postapokalyptický příběh na nové konzole. Vývojářské studio Naughty Dog nyní přidalo několik aktualizací, které připravují hru na PlayStation 5 Pro. Díky patchi 1.2.0 se hráči mohou těšit na výrazná vylepšení, která využívají sílu nové generace konzolí.

Mezi největší novinky patří nový režim vykreslování, který se opírá o technologii PlayStation® Spectral Super Resolution (PSSR). Tento režim umožňuje hraní ve 1440p, přičemž obraz je díky PSSR převzorkován na 4K a hra běží plynule při 60 snímcích za sekundu. K dispozici zůstávají i původní režimy Performance a Fidelity, které jsou zaměřeny na vyšší snímkovou frekvenci a plynulost obrazu.

Tato vylepšení znamenají pro hráče na PlayStation 5 Pro nejen lepší vizuální zážitek, ale také vyšší výkon, který umožňuje detailnější vykreslení prostředí i plynulejší akci.

Obrázek: playstation.com

Zdroj: Gamers Generation 

Zdroj: ICT NETWORK NEWS