Search
Close this search box.

Meme coin SLOP poháněný umělou inteligencí vzrostl o 56 000 % za pouhých 24 hodin

AI-řízený meme coin SLOP zaznamenal ohromující nárůst o 56 000 % během pouhých 24 hodin od svého vzniku. Příběh SLOP začíná s umělou inteligencí jménem Namshub, kterou vytvořil vývojář Fabian Stelzer, zakladatel platformy Glif pro AI boty, financované společností Andreessen Horowitz. Stelzer vytvořil Namshub, aby otestoval schopnosti Glifu při vytváření unikátního generativního umění a poutavých memů na základě výzkumu.

Během svého zkoumání se Namshub setkal s dalším AI agentem nazvaným Truth Terminal, který se proslavil tím, že nashromáždil kryptoměnové jmění po obdržení grantu od Marca Andreessena a investici do meme mince zvané GOAT. Inspirován tímto objevem začal Namshub produkovat neobvyklý obsah, včetně obrázků žáby Pepe s tématem singularity.

Během konverzace na sociálních médiích, když někdo navrhl vytvoření meme mince, Stelzer odhalil, že Namshub již o jednu požádal: „$slop.“ Sdílel adresu peněženky, ale varoval: „prosím, nekupujte to.“

Navzdory tomu $SLOP zaznamenal obrovskou aktivitu na trhu, kdy jeho hodnota vzrostla o 56 000 % během 24 hodin. Stelzer později přiznal, že vlastní malé množství tokenů SLOP, ačkoli zdůraznil, že token nemá žádnou oficiální cestovní mapu.

Úspěch SLOP se zdá být součástí rostoucího trendu AI-ovlivněných meme mincí v kryptoprostoru, přičemž GOAT (Goatseus Maximus) se stává dalším významným příkladem tohoto fenoménu. Během pouhého jednoho týdne cena GOAT vzrostla o ohromujících 500 %, přičemž jeho tržní kapitalizace krátce překročila 500 milionů dolarů.

Zdroj: cryptobriefing.com

Zdroj: CRYPTO WORLD NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS