Search
Close this search box.

GTA Online: Bottom Dollar Bounties vám umožní stát se součástí policejní jednotky

Novinka ve světě GTA Online umožňuje hráčům zakládat vlastní policejní oddíly a vrhat se do honu na zločince. Nová dobrodružství startují již koncem června!

GTA Online: Bottom Dollar Bounties se blíží

Vývojáři z Rockstar Games oznámili další rozšíření pro hráče GTA Online. Nadcházející aktualizace, která vyjde 25. června 2024, zavede hráče do světa zákona a pořádku s možností založení vlastní policie.

Bottom Dollar Bounties bude k dispozici na platformách PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One a PC. V centru dění stojí Maude Eccles, která se rozhodla předat štafetu spravedlnosti hráčům GTA Online.

Spolu s její dcerou Jeanette budete mít za úkol udržet klid a pořádek v ulicích Los Santos a Blaine County. Příběh nás zavede do policejních akcí. Aktualizace přinese nejen nové mise a příběhové linky, ale i širokou paletu nových vozidel a vybavení pro policejní operace. Navíc se dočkáme nových typů závodů Drift a Drag oznámené v Rockstar Creator.

Obrázek: rockstargames.com

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation 

Zdroj: ICT NETWORK NEWS 

TECHNOLOGY FORUM 2024

Technology Forum 2024 se bude konat 6.11.2024 v Praze. Témata se budou věnovat nejen umělé inteligenci a automatizaci, ale také novým technologiím, které mají potenciál

Číst dále »